Monday, May 30, 2022

Adela Popescu

Adela Popescu și Mihai Bobonete au filmat un podcast care a intrat rapid în sufletele internauților fiind urmărit de foarte mulți români pe YouTube motiv pentru care videoclipul a urcat pe locul II în trending. Ei bine însă Adela Popescu cu spiritul umorului caracteristic s-a arătat cam nemulțumită de faptul că emisiunea.


Adela Popescu Fashion Women Mini Dress

Motivul a fost explicat chiar de prezentatoare.

. DA BRAVO. Și Adela a găsit timp să își spună primele impresii după petrecerea din 7 mai. Ambii sunt implicați în diverse proiecte iar când vine vorba despre micuții lor fiecare dintre ei își fac programul astfel.

Adela Popescu și soțul ei s-au distrat în club aseară. Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o poveste de dragoste incredibilă de aproximativ 12 ani. Vedeta a mărturisit că nu mai știe cum să stea din cauza ținutei sale.

Adela Popescu și-a botezat în weekend băiețelul cu câteva luni întârziere de când ea și soțul ei Radu Vâlcan planificaseră inițial. Însă Alina Chivulescu a surprins pe toată lumea cu ultima apariție a sa. Adela Popescu 30 de poze superbe de la botezul fiului.

Vedeta spune că a luat o pauză de la filmări s-a mutat la mătușa ei și s-a odihnit. Moderatorul emisiunii Insula Iubirii este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV din țara noastră. Și-a făcut prezența în platoul Vorbește Lumea și a avut un.

Totuși vestimentația pe care a ales-o în ziua de joi a fost una care a pus-o în dificultate. Httpsbitly3yAFmMR Subscribe sau aboneaza-te pentru mai mult. După Paște ne-am hotărât brusc că trebuie musai să îl botezăm pe micuț să nu.

Cei doi prezentatori TV au pozat pentru coperta Revistei VIVA. Prezentatoarea a atras toate privirile în special burtica ei astfel că unii nu s-au mai abținut și au întrebat-o dacă este. Este pentru prima dată când Adela și Radu arată chipul fiului lor cel mic Adrian.

13m Followers 452 Following 6357 Posts - See Instagram photos and videos from Adela Popescu adela_popescu. Adela Popescu nu este o excepție iar prezentatoarea de la Vorbește lumea adoptă acum ținute colorate și mai subțiri în ton cu vremea de afară. La mai bine de 10 luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară Adela Popescu și-a botezat băiețelul sâmbătă pe 7 mai.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează fără îndoială unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Psihicul meu plângea aveam atacuri de panică și până la urmă am fost și pe la terapeut. Am fost întrebată în câte luni sunt.

Invitații au distribuit pe rețelele sociale poze de la eveniment și s-au declarat încântați de petrecere meniu și atmosferă. Împreună cu soțul ei Radu Vâlcan vedeta Pro TV a organizat evenimentul într-un timp foarte scurt iar petrecerea a avut loc în centrul Bucureștiului având ca tematică Cei trei purceluși. Doamne ce frumos a fost botezul tău mai Adrian.

Alina Chivulescu replică acidă pentru Adela Popescu în direct la TV. În cadrul unui podcast Adela Popescu a fost cât se poate de sinceră și a vorbit despre cum face dragoste cu soțul ei. Familia pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să o întemeieze poate fi un model pentru mulți tineri aflați la început de viața în doi.

Cu toate că s-a lăsat pe mâna stiliștilor prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea a fost aspru criticată de public pentru apariția sa. Invitată în podcastul DA BRAVO găzduit de Mihai Bobonete 41 de ani Adela Popescu 35 de ani a dezvăluit care a fost cel mai exotic nebunesc neconform loc în care a făcut dragoste cu soțul ei actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan 45 de ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de o seară plină de distracție ieșind alături de mai mulți prieteni într-un celebru club de fițe cel mai probabil pentru a marca sărbătoarea Sfinților Constantin și ElenaSărbătorita a fost chiar prezentatoarea TV al cărei nume complet este Adela Elena Popescu.

Ultima ei apariție a ridicat semne de întrebare. Adela Popescu și-a etalat cu mândrie pe rețelele sociale ținuta pe care a purtat-o la botezul băiețelului lui Cabral și al Andreei Ibacka. Cele două vedete au reușit să găsească un echilibru între viața lor profesională și cea de cuplu.

Pentru a marca seara specială Adela a ales să poarte. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

De mai alături de cei trei copii. Adela Popescu adevărul despre cea de-a patra sarcină. Actrița care devenit celebră după ce a interpretat-o pe Bela din La Bloc este una dintre cele mai discrete vedete de la noi.

Doamne ce frumos a fost botezul tău măi Adrian. Cei doi au o familie model iar cei trei băieți ai lor sunt extrem de adorabili. Adela Popescu a mers și la psiholog pentru a scăpa de depresie dar nu asta a fost salvarea ei după cum ea a mărturisit.

Podcast 41 cu Adela Popescu Join Membership.


Adela Popescu Romanian Women Women Fashion


Pin By Vaida Edina On Adela Popescu Mirror Selfie Selfie Mirror


Adela Popescu Si Radu Valcan Pnkforward 8pt Pnkcasual Adelapopescu Fashion Style Cool Streetstyle Event Fashion Casual Celebrities


Adela Popescu Fashion Star Fashion Womens Fashion


Adela Popescu In Unica Octombrie Despre Iubire Intr Un Pictorial Hot Alaturi De Radu Valcan Hairstyle Adonis Enache Color So Hair Updos Hairstyle Beauty


Pin By Vaida Edina On Adela Popescu Fashion Sweaters Cardigan


Pin By Vaida Edina On Adela Popescu Hair Styles Beauty Long Hair Styles


Adela Popescu Celebs Actresses Net Worth


Adela Popescu Parallel Legs Women Short Legs Fashion


Happy 34th Birthday To Adela Popescu Tv Actress We Really Hope You Have An Amazing Day Filled With Laughter And Beautiful Actresses Actresses Cool Pictures


Adela Popescu A Răspuns La Intrebarea De Pe Buzele Tuturor In Maxim Formal Dresses Long One Shoulder Formal Dress Formal Dresses


Adela Popescu Wallpaper Dresses White Dress


Adela Popescu On Instagram Mama Lui Spiderman


Adela Popescu Fhm Magazine Cover Romania December 2012 One Piece Style Swimwear


Adela Popescu Casual Look Outfits Fashion Celebrity Style


Pin By Vaida Edina On Adela Popescu Hair Clothes


Adela Popescu Romanian Women Family Tree Wall Family Tree Wall Decal


Pin On Beauty Womens


This Show Is A Must Watch Adela Popescu Fancy Outfits Women Fashion

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya